Skip to content

Vacatures

DIRIGENT GEZOCHT VOOR KAMERKOOR ARPEGGIO 1-9-2023

Vanwege het vertrek van onze dirigent Jaap de Kok zoeken wij per 1-9-2023 een enthousiaste dirigent (m/v) voor ons kamerkoor.

Jaap zegt het volgende over ons:
‘Kamerkoor Arpeggio is een heel plezierig koor om mee te werken, zowel op persoonlijk als muzikaal gebied. De goede bezetting van zowel de mannen- als de vrouwenstemmen in combinatie met gemotiveerde koorleden, maakt repeteren met Arpeggio tot een feestje’.

Voor het functieprofiel en informatie over de sollicitatieprocedure, klik hier functieprofiel.

Arpeggio streeft naar een continue bezetting van acht sopranen, acht alten, zes tenoren en zes bassen. Er is op dit moment een vacature voor een tenor en een bas. Als je geïnteresseerd bent om in de toekomst bij Arpeggio te zingen nodigen we je graag uit om het aanmeldingsformulier in te vullen.

Er wordt daarna spoedig contact met jou opgenomen om een repetitie bij te wonen (woensdagavond 19.45-21:45 uur). Je kunt vervolgens ook een stemtest doen, waarbij gelet wordt op muzikaliteit en zuiverheid, toon- en ritmegeheugen en kennis van het notenschrift. Eventuele invloed van leeftijd op de kwaliteit van de stem wordt hierbij ook meegenomen. Koorleden van Arpeggio worden geacht van blad te kunnen zingen, zonder op de overige leden van de stemgroep te hoeven steunen. Tevens wordt verwacht dat je thuis zelfstandig de muziek kunt instuderen.

Ook als er geen vacatures zijn ben je altijd welkom om een repetitie bij te wonen en, na overleg met dirigent en koormanager, een stemtest af te leggen. Als deze stemtest positief is kun je ervoor kiezen op de wachtlijst geplaatst te worden.

Het lidmaatschap van het koor bedraagt € 300 euro per kalenderjaar, in maandelijkse termijnen of ineens (vooraf per maand, kwartaal, half jaar of per jaar) te voldoen. De contributieverplichting gaat in na één maand lidmaatschap.

Mocht je nog meer vragen hebben over een eventueel lidmaatschap, dan kun je contact opnemen met koormanager Janny van den Bol, via email (koormanager@kamerkoor.nl) of telefoon (06-24981715).